Nytt trykkeri – ”nytt” blad.

I juni fikk vi brått vite at vårt trykkeri de seneste år ville nedlegge virksomheten. I august kom avtale med nytt trykkeri, Konsis Grafisk As på plass. Mens NNT før ble trykket i offset blir det nå trykket digitalt. Det gir muligheter, fargetrykket på for- og bakside gir en liten indikasjon: Én farge koster det samme som 1000 – så hvorfor ikke utnytte det? Om våre annonsører blir med på det, håper vi å få flere sider med farger i 2014. Dessuten gir digitaliseringen oss flere muligheter med layout og bildebruk. Det får komme med tid og stunder – når vi er tradisjonelle i dette nummer har det jo sammenheng med at vi må gå oss til med det nye trykkeriet – og at vi med avlysningen av augustnummeret må lage et dobbeltnummer denne gang – mye stoff å styre på plass. Vårt mål er å skape et tidsskrift som må føles uunnværlig for alle numismatisk interesserte i Norge. Og – som alltid – vi setter pris på bidrag fra leserne: Det enkleste er å skrive om en mynt, medalje eller seddel du synes er morsom – vi kan hjelpe med resten.

Følg og lik! =)